nalasTulokset

Case Vaasan&Vaasan
palloSuositukset
noikeaAsiakkaiden
kommentteja

aoik

Asiakkaiden kommentteja

”Prosessi oli sytyttävä, herättävä ja onnistunut kaikin puolin. Prosessi onnistui mielestäni hyvin ja työskentelytapa sopi ainakin osaltani. Homma oli hyvin tärkeä ja selkeä apu. Sitten se toi järjestelmällisyyttä omaan toimintaan ja toimintaympäristöön. Osastollamme on tulossa suuria muutoksia, mutta ne ovat menossa hienosti purkkiin, "valtava" negatiivisuus on kääntynyt loistavaksi positiivisuudeksi. Aloitusvaihe oli aika tärkeä. Hyötyä oli kovasti”.
Kaupunki, Ympäristöpäällikkö

"Työ itsessään ja työstäminen oli tosi mielenkiintoista, vauhti tosin alussa tuntui kovalta. Tuli mietityksi juuri oikeita asioita ja pohdittua erilaisia ratkaisumallejakin ongelmakohtiin. Olen tosi tyytyväinen että työ on tehty ja olen jo alkanut tehdä muutosratkaisuja käytännössä, joten menetelmä toimii!!! ."
Terveystoimi, Vastuualueen esimies

"Tunteet ja ajatukset koko työstä menivät ylös ja alas. Joskus tuntui, ettei löydy yhteistä kieltä. Kun kokonaisuus valkeni, tuntui siltä, että tämä on hyvä juttu. Parasta oli prosessien tuloksellinen yhteistyö eri vastuualueiden kanssa. Alkutyö mentiin nopeassa tahdissa - se kuitenkin loi nopeasti suunnan, ja pääsimme kehittämään oikeasti tärkeitä asioita."
Palveluorganisaatio, palvelupäällikkö

"“Emme todellakaan päässeet helpolla. Joskin täytyy katsoa peiliin, ja todeta, että strategiamme olivat aivan liian yleisellä tasolla, voidaksemme muuntaa ne nopeasti ymmärrettävään työmuotoon. Tämän arvonkin ymmärtää vasta, kun on tehnyt sen valmiiksi. Hyvä homma kaikin puolin, myyntiporukka on terässä ja kauppa on kasvanut rajusti. Kiitos! ”
Toimitusjohtaja, Teollisten komponenttien kauppa

“Hyötyä oli siitä, että tuli mietittyä prosessit läpi. Päällikkömme hyötyi uutena miehenä prosessien tavoitteista ja prioriteeteistä. Konsultin ajatukset oli hyviä ja kyseenalaistaminen myös. Näinhän näitä pitää vääntää. Meidänlaiselle organisaatioille asia on uusi ja ennakkoluulot vahvoja. Maalin pitää jatkossakin olla hyvin selvä..”
Kiinteistöhallinto, Kiinteistöjohtaja